Υλικά
½ κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1/3 νεροπότηρου ελαιόλαδο
2 ξερά ψιλοκομμένα κρεμμύδια
½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
200 γρ. τριμμένη γραβιέρα ή φέτα
2 αυγά
αλάτι όσο χρειάζεται
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
ζύμη πιροσκί
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε και σοτάρουμε τον κιμά, μέχρι να ασπρίσει.
Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το μοσχοκάρυδο, τα αυγά και ανακατεύουμε καλά.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Προσθέτουμε τη γραβιέρα ή τη φέτα, ανακατεύουμε, γεμίζουμε τα πιροσκί και τα τηγανίζουμε.
½ κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1/3 νεροπότηρου ελαιόλαδο
2 ξερά ψιλοκομμένα κρεμμύδια
½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
200 γρ. τριμμένη γραβιέρα ή φέτα
2 αυγά
αλάτι όσο χρειάζεται
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
ζύμη πιροσκί
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε και σοτάρουμε τον κιμά, μέχρι να ασπρίσει.
Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το μοσχοκάρυδο, τα αυγά και ανακατεύουμε καλά.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Προσθέτουμε τη γραβιέρα ή τη φέτα, ανακατεύουμε, γεμίζουμε τα πιροσκί και τα τηγανίζουμε.