skip to main | skip to sidebar

Pages

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΣΠΡΙΑ
  • ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
  • ΓΛΥΚΑ
  • ΠΙΤΕΣ
  • ΛΑΧΑΝΙΚΑ
  • ΖΥΜΑΡΙΚΑ
  • ΚΡΕΑΤΙΚΑ

Ινω - Μαγειρεματα

Πιροσκί με κιμά

|


Υλικά

½ κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1/3 νεροπότηρου ελαιόλαδο
2 ξερά ψιλοκομμένα κρεμμύδια
½ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
200 γρ. τριμμένη γραβιέρα ή φέτα
2 αυγά
αλάτι όσο χρειάζεται
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
ζύμη πιροσκί

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε και σοτάρουμε τον κιμά, μέχρι να ασπρίσει.
Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το μοσχοκάρυδο, τα αυγά και ανακατεύουμε καλά.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Προσθέτουμε τη γραβιέρα ή τη φέτα, ανακατεύουμε, γεμίζουμε τα πιροσκί και τα τηγανίζουμε.

« Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση »

Blog Archive

  • ►  2011 (1)
    • ►  Ιανουαρίου (1)
  • ▼  2010 (39)
    • ►  Οκτωβρίου (3)
    • ►  Σεπτεμβρίου (4)
    • ►  Αυγούστου (1)
    • ▼  Ιουλίου (16)
      • Mελιτζανόπιτα
      • Σούπα φασολιών με μπέικον
      • Σουπιές κρασάτες
      • Τονοσαλάτα πικάντικη
      • Ρύζι με θαλασσινά
      • Φακές με λουκάνικο
      • Αρνάκι κεμπάπ στο φούρνο
      • Φακές σαλάτα με μπαλσάμικο
      • Πιροσκί με κιμά
      • Σκορδαλιά
      • Σούπα βελουτέ με κίτρινη κολοκύθα και καλαμπόκι
      • Μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας
      • Χταποδοκεφτέδες
      • Μοσχαράκι με γιαούρτι
      • Κολοκυθόπιτα γλυκιά
      • Ταλιατέλες με σολομό
    • ►  Ιουνίου (15)
Copyright (c) 2010 Ινω - Μαγειρεματα. Design by Template Lite
Download Blogger Templates And Directory Submission. Free Backlinks