Συστατικά
Μοσχαράκι κοκκινιστό
3-4 κόκκοι μπαχάρι
5-6 κόκκους πιπέρι
μελιτζάνες
2 φλ. αραιή μπεσαμέλ
αλάτι, πιπέρι
μαλακή γραβιέρα
Οδηγίες
Ετοιμαζουμε το κρεας κοκκινιστο οπως το φτιαχνουμε συνηθως,μονο που προσθετουμε ενα κρεμυδι περισσοτερο στο σωταρισμα.
Προσθετουμε 3-4 κοκκους μπαχαρι και 5-6 κοκκους πιπερι στο βρασιμο.
Ψηνουμε τις μελιτζανες στο φουρνο και τις κανουμε πουρε.
Ετοιμαζουμε 2 κουπες αραιη μπεσαμελα, ριχνουμε αλατι-πιπερι και τον πουρε μελιτζανας.
Ανακατευουμε για 5-6 λεπτα επανω σε μετρια φωτια.
Σβηνουμε τη φωτια, ριχνουμε και ανακατευουμε τα τριμμενα τυρια [διαφορες μαλακιες γραβιερες τριμμενες] να λιωσουν και να ενωθουν με το μειγμα.
Σερβιρουμε τον πουρε μελιτζανας ζεστο, περιχυμενο με την σαλτσα του κοκκινιστου και το κρεας.
Μοσχαράκι κοκκινιστό
3-4 κόκκοι μπαχάρι
5-6 κόκκους πιπέρι
μελιτζάνες
2 φλ. αραιή μπεσαμέλ
αλάτι, πιπέρι
μαλακή γραβιέρα
Οδηγίες
Ετοιμαζουμε το κρεας κοκκινιστο οπως το φτιαχνουμε συνηθως,μονο που προσθετουμε ενα κρεμυδι περισσοτερο στο σωταρισμα.
Προσθετουμε 3-4 κοκκους μπαχαρι και 5-6 κοκκους πιπερι στο βρασιμο.
Ψηνουμε τις μελιτζανες στο φουρνο και τις κανουμε πουρε.
Ετοιμαζουμε 2 κουπες αραιη μπεσαμελα, ριχνουμε αλατι-πιπερι και τον πουρε μελιτζανας.
Ανακατευουμε για 5-6 λεπτα επανω σε μετρια φωτια.
Σβηνουμε τη φωτια, ριχνουμε και ανακατευουμε τα τριμμενα τυρια [διαφορες μαλακιες γραβιερες τριμμενες] να λιωσουν και να ενωθουν με το μειγμα.
Σερβιρουμε τον πουρε μελιτζανας ζεστο, περιχυμενο με την σαλτσα του κοκκινιστου και το κρεας.