skip to main | skip to sidebar

Pages

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΣΠΡΙΑ
  • ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
  • ΓΛΥΚΑ
  • ΠΙΤΕΣ
  • ΛΑΧΑΝΙΚΑ
  • ΖΥΜΑΡΙΚΑ
  • ΚΡΕΑΤΙΚΑ

Ινω - Μαγειρεματα

Ρεβυθοκεφτέδες

|

Υλικά

500γρ. ρεβίθια
1 κιλό πατάτες
αλάτι, πιπέρι
λίγο ελαιόλαδο (τόσο που να μας βοηθήσει στο πλάσιμο)
2 κουτ. σούπας άγριο μάραθο (ή μισό ματσάκι μαϊντανό)
αλεύρι για το τηγάνισμα
5 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 μικρό ξερό κρεμμύδι στο τρίφτη

Εκτέλεση

Βράζουμε τα ρεβύθια, αφού τα μουσκέψουμε από το βράδυ, τα σουρώνουμε και τα κάνουμε πουρέ. Βράζουμε τις πατάτες, τις κάνουμε πουρέ και τις ανακατεύουμε με τον πουρέ των ρεβυθιών.
Προσθέτουμε τον άγριο μάραθο, τα κρεμμυδάκια, αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε όλα τα υλικά, τα πλάθουμε, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε μπόλικο λάδι.

« Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση »

Blog Archive

  • ►  2011 (1)
    • ►  Ιανουαρίου (1)
  • ▼  2010 (39)
    • ►  Οκτωβρίου (3)
    • ►  Σεπτεμβρίου (4)
    • ►  Αυγούστου (1)
    • ►  Ιουλίου (16)
    • ▼  Ιουνίου (15)
      • Ρεβυθοκεφτέδες
      • Κοτόπουλο με φέτα και ελιές
      • Προβατίνα Βραστή
      • Μουσακάς
      • Γαλακτομπούρεκο
      • Πέστροφα ψητή με πατατοσαλάτα
      • Aρνάκι ψητό με μέλι
      • Καλαμάρια γεμιστά
      • Κέικ σοκολάτας
      • Cheesecake απλό
      • Μακαρονάδα με τόνο
      • Γαρίδες σαγανάκι
      • Κυριακάτικο χοιρινό στη γάστρα
      • Μεθυσμένο μοσχαράκι αλα κρεμ
      • Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο λεμονάτο
Copyright (c) 2010 Ινω - Μαγειρεματα. Design by Template Lite
Download Blogger Templates And Directory Submission. Free Backlinks