skip to main | skip to sidebar

Pages

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΣΠΡΙΑ
  • ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
  • ΓΛΥΚΑ
  • ΠΙΤΕΣ
  • ΛΑΧΑΝΙΚΑ
  • ΖΥΜΑΡΙΚΑ
  • ΚΡΕΑΤΙΚΑ

Ινω - Μαγειρεματα

Κοτόπουλο με φέτα και ελιές

|

Υλικά

1 κοτόπουλο
4 κρεμμύδια
½ φλυτζάνι ελαιόλαδο
400γρ. φέτα
2 κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
1 φλυτζάνι ελιές
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
2 φλυτζάνια ζωμό
αλάτι – πιπέρι
ρίγανη

Εκτέλεση

Σε δύο τηγάνια βάζουμε μισό και μισό λάδι.
Στο ένα βάζουμε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, μετά τις ελιές, την ντομάτα και το κόκκινο κρασί.
Στο άλλο τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο.
Στη συνέχεια βάζουμε το κοτόπουλο σε ταψί, ρίχνουμε τη σάλτσα από πάνω, τη ρίγανη και το ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 45 λεπτά.
Πασπαλίζουμε το κοτόπουλο με την τριμμένη φέτα 5 με 10 λεπτά, προτού βγάλουμε το φαγητό από το φούρνο.

« Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση »

Blog Archive

  • ►  2011 (1)
    • ►  Ιανουαρίου (1)
  • ▼  2010 (39)
    • ►  Οκτωβρίου (3)
    • ►  Σεπτεμβρίου (4)
    • ►  Αυγούστου (1)
    • ►  Ιουλίου (16)
    • ▼  Ιουνίου (15)
      • Ρεβυθοκεφτέδες
      • Κοτόπουλο με φέτα και ελιές
      • Προβατίνα Βραστή
      • Μουσακάς
      • Γαλακτομπούρεκο
      • Πέστροφα ψητή με πατατοσαλάτα
      • Aρνάκι ψητό με μέλι
      • Καλαμάρια γεμιστά
      • Κέικ σοκολάτας
      • Cheesecake απλό
      • Μακαρονάδα με τόνο
      • Γαρίδες σαγανάκι
      • Κυριακάτικο χοιρινό στη γάστρα
      • Μεθυσμένο μοσχαράκι αλα κρεμ
      • Κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο λεμονάτο
Copyright (c) 2010 Ινω - Μαγειρεματα. Design by Template Lite
Download Blogger Templates And Directory Submission. Free Backlinks