skip to main | skip to sidebar

Pages

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΣΠΡΙΑ
  • ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
  • ΓΛΥΚΑ
  • ΠΙΤΕΣ
  • ΛΑΧΑΝΙΚΑ
  • ΖΥΜΑΡΙΚΑ
  • ΚΡΕΑΤΙΚΑ

Ινω - Μαγειρεματα

Μανιτάρια με κρασί στη κατσαρόλα

|

Υλικά
500 γρ. διάφορα μανιτάρια
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
1 κίτρινη πιπεριά
1 πιπεριά τουρσί
1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 ντομάτα ψιλοκομμένη
1 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασί
λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Κόβουμε τα μανιτάρια στα 2 ή στα 4 ανάλογα με το μέγεθος τους και τις πιπεριές σε μπαστουνάκια. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το σκόρδο και τα μανιτάρια.
Τα σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε την ντομάτα, το μαϊντανό ,το αλάτι και το πιπέρι.
Τα αφήνουμε να πάρουν μια βράση στο ζουμί, που αφήνουν τα μανιτάρια και η ντομάτα και τα σερβίρουμε ζεστά με λίγη ρίγανη.

Website counter



« Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση »

Blog Archive

  • ►  2011 (1)
    • ►  Ιανουαρίου (1)
  • ▼  2010 (39)
    • ▼  Οκτωβρίου (3)
      • Πικάντικοι κεφτέδες με σάλτσα δυόσμου
      • Κουνέλι στιφάδο
      • Μανιτάρια με κρασί στη κατσαρόλα
    • ►  Σεπτεμβρίου (4)
    • ►  Αυγούστου (1)
    • ►  Ιουλίου (16)
    • ►  Ιουνίου (15)
Copyright (c) 2010 Ινω - Μαγειρεματα. Design by Template Lite
Download Blogger Templates And Directory Submission. Free Backlinks