Υλικά
1200 γρ.μοσχάρι (κιλότο) σε κύβους
1 ½ κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
150 γρ.γραβιέρα Κρήτης σε κύβους
150 γρ. ρεγκάτο καπνιστό σε κύβους
8 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
¾ κούπας ελαιόλαδο
½ κούπας κοκκινο κρασί
6 κουταλιές σούπας μουστάρδα
λίγη ρίγανη
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά στη γάστρα.
Τα ανακατεύουμε όλα καλά και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 2 ½ -3 ώρες.