skip to main | skip to sidebar

Pages

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΣΠΡΙΑ
  • ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
  • ΓΛΥΚΑ
  • ΠΙΤΕΣ
  • ΛΑΧΑΝΙΚΑ
  • ΖΥΜΑΡΙΚΑ
  • ΚΡΕΑΤΙΚΑ

Ινω - Μαγειρεματα

Μοσχάρι στη γάστρα

|

Υλικά

1200 γρ.μοσχάρι (κιλότο) σε κύβους
1 ½ κιλό πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους
150 γρ.γραβιέρα Κρήτης σε κύβους
150 γρ. ρεγκάτο καπνιστό σε κύβους
8 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
¾ κούπας ελαιόλαδο
½ κούπας κοκκινο κρασί
6 κουταλιές σούπας μουστάρδα
λίγη ρίγανη
αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά στη γάστρα.
Τα ανακατεύουμε όλα καλά και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 2 ½ -3 ώρες.


Website counter

« Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση »

Blog Archive

  • ►  2011 (1)
    • ►  Ιανουαρίου (1)
  • ▼  2010 (39)
    • ►  Οκτωβρίου (3)
    • ▼  Σεπτεμβρίου (4)
      • Σταφιδοπιτάκια
      • Μοσχάρι στη γάστρα
      • Μανιταρόσουπα
      • Κιμαδόπιττα
    • ►  Αυγούστου (1)
    • ►  Ιουλίου (16)
    • ►  Ιουνίου (15)
Copyright (c) 2010 Ινω - Μαγειρεματα. Design by Template Lite
Download Blogger Templates And Directory Submission. Free Backlinks